Welcome to My World :) All a girl wants is to feel beautiful, to be loved, and to be treated with respect.♥

Wednesday, 21 November 2012

Not Feeling Well


                                         

                                               

Hi warga blogger kesayangan :D 
  
Well as you see my title is not feeling well , yup iteww akitt ahh awinie . *k ayat nak kena sepok .Haha ~ Actually harini paling penat sedunia , padahal tak buat ape ape pun just bangun pagi tadi pergi college semua okay je seperti hari hari biasa , entah kenapa after exam tadi rasa sejuk semacam je badan nie , mujur bawak sweater pakcik poyo tuu ehem ehem . Haha , then dada pun dah buat hal dia , biasalah kalau sejuk kite memang macam tu tak normal :( *sedihhh ! , pada dalam masa yang sama sakit pinggang pun datang . perghhh time tu rasa macam nak menjerit sekuat hati je , tahan punya tahan then balik rumah je rest sampai tertidur , ingat kan dah tidur okaylah but makin teruk adelah , dengan muka yang pucat like mayat hidup , badan sejuk macam peti ais . Haha , padahal dah guna dua selimut kot -- ' haihhh . sumpah time tu rasa separuh nyawa giler ahhh dengan ubat yang dah habisnyaa :( Now dah macam okay sikit tadi mama urutkan dada and pinggang but terasa lagi sakitnyaa tak normal macam biasa . Alahai bilaa nak sihat awak nie fazira , btw saya tak mintak sakit seperti ini :') Btw sebenarnya saya seorang yang benci akan ubat . Hahaha kbyee ~ 




I HATE MEDICINE VERY MUCH !!!


P/S : Doakan saya sembuh seperti sediakala and sihat macam orang lain :')
                                                  

LoveMuch From FaziraElida

Saturday, 10 November 2012

I MISS BOTH OF YOU

Hi Everyone  :)


  Pagi pagi buta macam nie aku memang tak reti nak tidur awal dan  pagi nie agak membosankan . Dalam bosan bosan tadi terstalker lahh gmbar gambar yang ade dalam lappy buruk titew nie . Ahakzz , then ade gambar gambar  masa aku spend time dengan adik adik aku haritu and aku rinduu saat itu :') Act , i miss my little sister  . Who ? Dua orang budak yang suka buli kakaknya . ingin tahu siapakah gerangan due orang budak nakal ini ? Haha :D 

-
-
-
-
-
-
-
-


Haa nie lahh budak nakal dua orang tuuu . hikhok . Comeykan adik saya ? Muahhh setepek :D  Nur Farah Hanum binti Hamdan dan Tengku Suliana Ezreen . Walaupun mereka degil , nakal , suka buli aku , aku sayang diaorang macam adik aku sendiri maklum laa kite tade adik so menumpang kasih dekat adik orang jeh  -__- AHAHAHA ~

-
-
-
-
-


Siblings <3


Rinduuuuu sangat bersama si ketot and si keding ku <3 Hikhok


Atoto ~ manja sungguh adik iteww towanggg niee . Muahhh setepekk kat mu dua orang .ahakkzz :*



I LOVE YOU ADIK ANOM <3



I LOVE YOU ADIK TENGKU <3

Rindu saat bersama bergalok bersama , bergossip bersama , menggila bersama , berkasih sayang bersama . Opsss ! Haha ~ Thanks for accept me sebagai kakak awak berdua even just kakak angkat , sis sayang awak macam adik kandung sis awak berdua sebahagian dari hidup sis , and sis akan jaga awak berdua sayang awak berdua sampai nafas akhir sis :') I know sis bukan kakak yang terbaik but sis cuba jadi yang terbaik untuk kamu semua ':D  Ehh sedih pulak -.- 

Lepas nie confirm dah susah nak lepak ape semua , busy laa knon . puihhh -- ' Hahha . Kalau tak dulu hari2 nampak muka adik aku si anom nie kat college sebab kiteorang satu college , 1 class , and 1 course , tapi now dia dah stop , kadang2 rasa macam nak lempang jugak si keding nie sebab dulu dia yang beria ajak , last-last dia yang tinggal aku sorang2 kat college tuu , budak ni patut kita rejam beramai-ramai . Hahahahaha *Joke :P Adik Tengku pula even kiteorang baru je rapat tapi macam dah 10tahun kenal . woooo . tahu dah selalma nie dia nampak aku dia buat tak kenal je , sombong parokk . patut kena rejam jugak budak nie . Hahaha 

I MISS YOU MY SISTER <3



                                                      Your Sister , FE <3


LoveMuch From FaziraElida

Friday, 9 November 2012

For youuu



You were there to light my day
you were there to guide me through
from my days down and on
i'll never stop thinking of you

How can i forget all that 
when you're the one who make me smile
you'll always be a part of me
how i wish you were still mine

Never will forget the day
how we've met and came this far
we all know we got this feeling
but somehow it has to end up here

I know it's me who said goodbye
and that's the hardest thing to do
cause you mean so much to me 
and guide the truth from me to you

For all the things i've done and said
for all the hurt that i've caused you
i hope you will forgive me baby 
cause that wasn't what i meant to do 




LoveMuch From FaziraElida

Monday, 22 October 2012

AKEEM FIRDAUS

                                                                               

Siapakah Akeem Firdaus a.k.a AF ? Hehe ... He is mine forever and ever :D

Budak nie dah buat aku fall in love dengan dia sejak dia mula tegur aku dekat twitter , Hewhew ~ Sebenarnya sebelum nie ade jugak aku stalk dia kat twitter tapi ........... haha ~ tak sangka pula haritu dia ade mention aku n kiteorang pun start berbalas blas tweet . Lol -.- haha and start dari situ lahh die mula dm aku mintak num fown ape semua dan kiteorang text ape semua then esok tu dia ajak kuar date , mula mula macam segan jugak but aku buat relaks je anggap semua nie dah lame berlaku . haha `~ Before dia nak hantar aku balik , dlam perjalanan nak hantar aku balik tu dia propose aku jadi girlfriend dia and cerita dia masa tu memang aku malu laa kan . haha . Dia propose aku dalam kereta dia je but sweet . hikhok :P dalam masa yang sama time tu aku baru jugak clash dengan tettt *k tak penting :) so aku dengan ikhlas terima Akeem Firdaus dalam hidup aku . Dengan ini bertarikh 13October2012 masa aku tak ingat . haha aku telah menjadi milik Akeem Firdaus si Abang Katang katanya . haha :* 


You are my love. You are my heart. You are my everthing I need. I give you my heart. ♥ I want you in my life forever and ever and ever AF ! Promise me that you'll always be there ♥ Awak adalah pelindung saya , sahabat saya dan segala galanya bagi saya Akeem Firdaus thanks terima saya seadanya , saya memang tak sempurna macam orang lain but i try to be perfect for you.  hope you become my last love and I hope you also make me be your last love :)





I LOVE YOU AKEEM FIRDAUS , AWAK SELALU BUAT SAYA TERSENYUM SORANG SORANG BILA BERSAMA DENGAN AWAK . :) THANKS FOR EVERYTHING LOVE <3


                        
LoveMuch From FaziraElida

Wednesday, 5 September 2012

Happy Eid


Assalamualaikum :) Pejam celik , pejam celik kite dah raya dah kite padahal baru rasa seminggu berpuasa , kite semua akan merindui bulan Ramadhan and hope kite semua dapat menikmati lagi Ramdhan yang akan datang :) and btw Alhamdulilah Eyra sempat menikmati raya pada tahun nie , thanks god <3 Selamat Hari Raya kepada semua warga blogger :D Duet raya untuk Eyra mane ? hewhew`~ Seriously cakap raya tahun nie paling down giler , hurm sunyi yang amat sebab beraya tanpa atok and nenek due-due belah dah tade *Lap airmata :'( I miss them so much , btw Eyra redo dengan semua ini Allah masih sygskan grandpa and grandma :') Al-fatihah untuk diaorang :').  Eyra raya kat Kuantan je tak balik kampung abah pun , raya kedua tu baru balik sane kejap pergi ziarah kubur atok and g rumah sedara-mara dah malam tu balik kuantan semula :) Walaupun raya tahun nie rasa macam down sikit my family tetap disamping itew . hikhik *Tutup muka :D hahaha  Now macam letih jep nanty la Eyra sambung story nie kay . hehe :D

Okay rasanya takde ape yang nak dismbungkan kot . hahaha nak tunjuk gambar raya iteww je ahh . haha :D 


                             First day Raya AidilFitri :D Black woot woot . ahakkzzzz :)
                                           

Orang raya pertama balik kampung tapi aku raya kedua baru nak balik tu pun sehari . haha tak rasa pape pun . malam dah balik . Just pergi beraya rumah saudara mara than ziarah kubur atuk . that's all , membosankan kalau tahu tak ikut tapi kena ikut jugak . k ayat keling . Ahakkzzz :D 


                    Kampung woot woot . Haha `~ After ziarah kubur atuk with MyAunty :) 


                            Second day raya with MySuperHero , MyLovely Babah :)   
                                            
             Dia jantung hati saya tiada siapa boleh gantikan tempat die dlam hati saya . LoveYou Mama :*                                                                    


LoveMuch From FaziraElida

Saturday, 18 August 2012

Syawal Dah Dekat ??


Hai guys , pejam celik pejam celik kita dah sampai ke penghunjung Ramadhan rasa baru seminggu je kita berpuasa right ? masa berjalan terlalu pantas tanpa kita sedari :') Btw pada tahun ini itew puasa penuh lah , hewhew `alhamdulilah :') Hari ini last ramadhan semoga kita semua dapat menikmati lagi ramadhan yang akan datang . Amin :) 


Salam AidilFitri, Di kesempatan ini Eyra ingin memohon maaf jika ada salah silap antara kita terkasar bahasa , tersalah bicara hingga terguris hati anda semua , tersepak termengumpat , terterajang and ter ter lahh . Hahaha :D Semoga AidilFitri kali ini kita mendapat lebih keberkatan dari sebelum ini. Selamat Hari Raya AidilFitri Maaf Zahir dan Batin ikhlas dari owner blog Fazira Elida :) LoveMuch 

                                                                                                          Ikhlas dari hati 
                                                                                                             Fazira Elida 
LoveMuch From FaziraElida

Thursday, 16 August 2012

Happy Birthday To Me


Hai, assalamualaikum :) Blog itew yang dulu dah hancur now kena buat yang baru , mujur ade Angah kalau tak memang tak wujud blog nie :D tomorrow is My Birthday 15 August :) already 19years old umur je macam dah tua tapi orangnye tak tua mana . Haha ` Wish for myself "Semoga diri ini sentiasa success dalam hidup , bahagia dismping orang yang tersayang and always lucky in mylife and Jadi anak yang berguna" Amin ! :) Btw thanks a lot Mama and Abah for Dinner and Present , itew suke sangat2 . hehe :)


                                        Ipad 2 from Mama and Babah :* Thanks a lots <3

                                      

  GoodBye 15August2012 see you next year , insyallah :) Aminn `Thanks Guys kepada yang wish bufday untuk me , terharu like gulagula kapas ! *TeTiba :D Haha ~And Thanks a lots to my mum and my dad for the dinner and present .Adik bertuah dapat parents macam korang ;) LoveYouAllMuchhMoree


                                                                                               Tulisan Buruk From
                                                                                                       Fazira Elidaaa
                                 
LoveMuch From FaziraElida