Welcome to My World :) All a girl wants is to feel beautiful, to be loved, and to be treated with respect.♥

Wednesday, 21 November 2012

Not Feeling Well


                                         

                                               

Hi warga blogger kesayangan :D 
  
Well as you see my title is not feeling well , yup iteww akitt ahh awinie . *k ayat nak kena sepok .Haha ~ Actually harini paling penat sedunia , padahal tak buat ape ape pun just bangun pagi tadi pergi college semua okay je seperti hari hari biasa , entah kenapa after exam tadi rasa sejuk semacam je badan nie , mujur bawak sweater pakcik poyo tuu ehem ehem . Haha , then dada pun dah buat hal dia , biasalah kalau sejuk kite memang macam tu tak normal :( *sedihhh ! , pada dalam masa yang sama sakit pinggang pun datang . perghhh time tu rasa macam nak menjerit sekuat hati je , tahan punya tahan then balik rumah je rest sampai tertidur , ingat kan dah tidur okaylah but makin teruk adelah , dengan muka yang pucat like mayat hidup , badan sejuk macam peti ais . Haha , padahal dah guna dua selimut kot -- ' haihhh . sumpah time tu rasa separuh nyawa giler ahhh dengan ubat yang dah habisnyaa :( Now dah macam okay sikit tadi mama urutkan dada and pinggang but terasa lagi sakitnyaa tak normal macam biasa . Alahai bilaa nak sihat awak nie fazira , btw saya tak mintak sakit seperti ini :') Btw sebenarnya saya seorang yang benci akan ubat . Hahaha kbyee ~ 




I HATE MEDICINE VERY MUCH !!!


P/S : Doakan saya sembuh seperti sediakala and sihat macam orang lain :')
                                                  

LoveMuch From FaziraElida

No comments:

Post a Comment