Welcome to My World :) All a girl wants is to feel beautiful, to be loved, and to be treated with respect.♥

Monday, 22 October 2012

AKEEM FIRDAUS

                                                                               

Siapakah Akeem Firdaus a.k.a AF ? Hehe ... He is mine forever and ever :D

Budak nie dah buat aku fall in love dengan dia sejak dia mula tegur aku dekat twitter , Hewhew ~ Sebenarnya sebelum nie ade jugak aku stalk dia kat twitter tapi ........... haha ~ tak sangka pula haritu dia ade mention aku n kiteorang pun start berbalas blas tweet . Lol -.- haha and start dari situ lahh die mula dm aku mintak num fown ape semua dan kiteorang text ape semua then esok tu dia ajak kuar date , mula mula macam segan jugak but aku buat relaks je anggap semua nie dah lame berlaku . haha `~ Before dia nak hantar aku balik , dlam perjalanan nak hantar aku balik tu dia propose aku jadi girlfriend dia and cerita dia masa tu memang aku malu laa kan . haha . Dia propose aku dalam kereta dia je but sweet . hikhok :P dalam masa yang sama time tu aku baru jugak clash dengan tettt *k tak penting :) so aku dengan ikhlas terima Akeem Firdaus dalam hidup aku . Dengan ini bertarikh 13October2012 masa aku tak ingat . haha aku telah menjadi milik Akeem Firdaus si Abang Katang katanya . haha :* 


You are my love. You are my heart. You are my everthing I need. I give you my heart. ♥ I want you in my life forever and ever and ever AF ! Promise me that you'll always be there ♥ Awak adalah pelindung saya , sahabat saya dan segala galanya bagi saya Akeem Firdaus thanks terima saya seadanya , saya memang tak sempurna macam orang lain but i try to be perfect for you.  hope you become my last love and I hope you also make me be your last love :)





I LOVE YOU AKEEM FIRDAUS , AWAK SELALU BUAT SAYA TERSENYUM SORANG SORANG BILA BERSAMA DENGAN AWAK . :) THANKS FOR EVERYTHING LOVE <3


                        
LoveMuch From FaziraElida