Welcome to My World :) All a girl wants is to feel beautiful, to be loved, and to be treated with respect.♥

Wednesday, 21 November 2012

Not Feeling Well


                                         

                                               

Hi warga blogger kesayangan :D 
  
Well as you see my title is not feeling well , yup iteww akitt ahh awinie . *k ayat nak kena sepok .Haha ~ Actually harini paling penat sedunia , padahal tak buat ape ape pun just bangun pagi tadi pergi college semua okay je seperti hari hari biasa , entah kenapa after exam tadi rasa sejuk semacam je badan nie , mujur bawak sweater pakcik poyo tuu ehem ehem . Haha , then dada pun dah buat hal dia , biasalah kalau sejuk kite memang macam tu tak normal :( *sedihhh ! , pada dalam masa yang sama sakit pinggang pun datang . perghhh time tu rasa macam nak menjerit sekuat hati je , tahan punya tahan then balik rumah je rest sampai tertidur , ingat kan dah tidur okaylah but makin teruk adelah , dengan muka yang pucat like mayat hidup , badan sejuk macam peti ais . Haha , padahal dah guna dua selimut kot -- ' haihhh . sumpah time tu rasa separuh nyawa giler ahhh dengan ubat yang dah habisnyaa :( Now dah macam okay sikit tadi mama urutkan dada and pinggang but terasa lagi sakitnyaa tak normal macam biasa . Alahai bilaa nak sihat awak nie fazira , btw saya tak mintak sakit seperti ini :') Btw sebenarnya saya seorang yang benci akan ubat . Hahaha kbyee ~ 




I HATE MEDICINE VERY MUCH !!!


P/S : Doakan saya sembuh seperti sediakala and sihat macam orang lain :')
                                                  

LoveMuch From FaziraElida

Saturday, 10 November 2012

I MISS BOTH OF YOU

Hi Everyone  :)


  Pagi pagi buta macam nie aku memang tak reti nak tidur awal dan  pagi nie agak membosankan . Dalam bosan bosan tadi terstalker lahh gmbar gambar yang ade dalam lappy buruk titew nie . Ahakzz , then ade gambar gambar  masa aku spend time dengan adik adik aku haritu and aku rinduu saat itu :') Act , i miss my little sister  . Who ? Dua orang budak yang suka buli kakaknya . ingin tahu siapakah gerangan due orang budak nakal ini ? Haha :D 

-
-
-
-
-
-
-
-


Haa nie lahh budak nakal dua orang tuuu . hikhok . Comeykan adik saya ? Muahhh setepek :D  Nur Farah Hanum binti Hamdan dan Tengku Suliana Ezreen . Walaupun mereka degil , nakal , suka buli aku , aku sayang diaorang macam adik aku sendiri maklum laa kite tade adik so menumpang kasih dekat adik orang jeh  -__- AHAHAHA ~

-
-
-
-
-


Siblings <3


Rinduuuuu sangat bersama si ketot and si keding ku <3 Hikhok


Atoto ~ manja sungguh adik iteww towanggg niee . Muahhh setepekk kat mu dua orang .ahakkzz :*



I LOVE YOU ADIK ANOM <3



I LOVE YOU ADIK TENGKU <3

Rindu saat bersama bergalok bersama , bergossip bersama , menggila bersama , berkasih sayang bersama . Opsss ! Haha ~ Thanks for accept me sebagai kakak awak berdua even just kakak angkat , sis sayang awak macam adik kandung sis awak berdua sebahagian dari hidup sis , and sis akan jaga awak berdua sayang awak berdua sampai nafas akhir sis :') I know sis bukan kakak yang terbaik but sis cuba jadi yang terbaik untuk kamu semua ':D  Ehh sedih pulak -.- 

Lepas nie confirm dah susah nak lepak ape semua , busy laa knon . puihhh -- ' Hahha . Kalau tak dulu hari2 nampak muka adik aku si anom nie kat college sebab kiteorang satu college , 1 class , and 1 course , tapi now dia dah stop , kadang2 rasa macam nak lempang jugak si keding nie sebab dulu dia yang beria ajak , last-last dia yang tinggal aku sorang2 kat college tuu , budak ni patut kita rejam beramai-ramai . Hahahahaha *Joke :P Adik Tengku pula even kiteorang baru je rapat tapi macam dah 10tahun kenal . woooo . tahu dah selalma nie dia nampak aku dia buat tak kenal je , sombong parokk . patut kena rejam jugak budak nie . Hahaha 

I MISS YOU MY SISTER <3



                                                      Your Sister , FE <3


LoveMuch From FaziraElida

Friday, 9 November 2012

For youuu



You were there to light my day
you were there to guide me through
from my days down and on
i'll never stop thinking of you

How can i forget all that 
when you're the one who make me smile
you'll always be a part of me
how i wish you were still mine

Never will forget the day
how we've met and came this far
we all know we got this feeling
but somehow it has to end up here

I know it's me who said goodbye
and that's the hardest thing to do
cause you mean so much to me 
and guide the truth from me to you

For all the things i've done and said
for all the hurt that i've caused you
i hope you will forgive me baby 
cause that wasn't what i meant to do 




LoveMuch From FaziraElida