Welcome to My World :) All a girl wants is to feel beautiful, to be loved, and to be treated with respect.♥

Wednesday, 5 September 2012

Happy Eid


Assalamualaikum :) Pejam celik , pejam celik kite dah raya dah kite padahal baru rasa seminggu berpuasa , kite semua akan merindui bulan Ramadhan and hope kite semua dapat menikmati lagi Ramdhan yang akan datang :) and btw Alhamdulilah Eyra sempat menikmati raya pada tahun nie , thanks god <3 Selamat Hari Raya kepada semua warga blogger :D Duet raya untuk Eyra mane ? hewhew`~ Seriously cakap raya tahun nie paling down giler , hurm sunyi yang amat sebab beraya tanpa atok and nenek due-due belah dah tade *Lap airmata :'( I miss them so much , btw Eyra redo dengan semua ini Allah masih sygskan grandpa and grandma :') Al-fatihah untuk diaorang :').  Eyra raya kat Kuantan je tak balik kampung abah pun , raya kedua tu baru balik sane kejap pergi ziarah kubur atok and g rumah sedara-mara dah malam tu balik kuantan semula :) Walaupun raya tahun nie rasa macam down sikit my family tetap disamping itew . hikhik *Tutup muka :D hahaha  Now macam letih jep nanty la Eyra sambung story nie kay . hehe :D

Okay rasanya takde ape yang nak dismbungkan kot . hahaha nak tunjuk gambar raya iteww je ahh . haha :D 


                             First day Raya AidilFitri :D Black woot woot . ahakkzzzz :)
                                           

Orang raya pertama balik kampung tapi aku raya kedua baru nak balik tu pun sehari . haha tak rasa pape pun . malam dah balik . Just pergi beraya rumah saudara mara than ziarah kubur atuk . that's all , membosankan kalau tahu tak ikut tapi kena ikut jugak . k ayat keling . Ahakkzzz :D 


                    Kampung woot woot . Haha `~ After ziarah kubur atuk with MyAunty :) 


                            Second day raya with MySuperHero , MyLovely Babah :)   
                                            
             Dia jantung hati saya tiada siapa boleh gantikan tempat die dlam hati saya . LoveYou Mama :*                                                                    


LoveMuch From FaziraElida

No comments:

Post a Comment